Liiketoimintamme on siirtynyt liiketoimintakaupassa Kiinteistötahkola Isännöinti Jyväskylä Oy:lle. APV isännöintipalvelun puhelinnumerot toimivat ennallaan.

Isännöintipalvelun tarkoitus on huolehtia, että taloyhtiöissä kaikki toimii ja asukkaat viihtyvät. Isännöitsijä hoitaa Jyväskylässä ja lähikunnissa:

  • Hallinnolliset tehtävät, kuten kokoukset
  • Taloyhtiön sopimusasiat
  • Tekniset tehtävät, kuten korjaushankkeet ja muu kiinteistön ylläpito
  • Taloudelliset tehtävät, kuten kirjanpitopalvelut
  • Erikoisosaamistamme on projektointi, kuten taloyhtiön remontin organisointi

Isännöintipalvelu Jyväskylästä selkeällä hinnoittelulla

Meillä hinnoittelu on selkeää: kk-palkkio kattaa kaiken asunto-osakeyhtiön tarvitsemat normaalit palvelut.
Isännöintitoimistomme tiloihin kuuluu kokoushuone, johon taloyhtiöt ja hallitukset ovat tervetulleita kokoustamaan – ilman erillistä maksua.

Isännöitsijä lähellä asiakasta

Olemme lähellä asiakasta: voitte hoitaa kaikki taloyhtiön asiat saman henkilön kautta. Meihin on siis helppo olla yhteydessä – koski asia sitten taloyhtiön kirjanpitoa tai porrashuoneen maalausta, voit soittaa yhteen ja samaan numeroon. Isännöitsijä pitää taloyhtiön arjen sujuvana ja vastaa siitä, että kiinteistönhoito toimii.

Taloyhtiön isännöinti

Me APV Isännöintipalvelussa ymmärrämme kaiken kokoisten taloyhtiöiden tarpeet. Räätälöimme palvelut aina kohteen yksilöllisten tarpeiden mukaan ja löydämme varmasti ratkaisun joka tarpeeseen. Kaikkea ei kannata tehdä itse pienessäkään taloyhtiössä, tilaa asiantuntevat isännöintipalvelut Jyväskylässä meiltä ja nauti huolettomasta arjesta! Taloyhtiönä maksatte vain siitä, mitä tarvitsette.

Soita ja kysy lisää!

Pyydä tarjous isännöinnistä!